gin ár
Webáruház

Alap, közép és felső kategóriás gin ár

Sokat felteszik a kérdést, hogy mitől is függ a gin ár, ami érthető is, hiszen ez az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ennek következtében a piacon elérhető ginek választéka is jelentősen bővült. Az gin ár széles skálán mozog, ami a különböző típusok, márkák és minőségi kategóriák sokféleségének köszönhető.

Az alapkategóriás ginek általában 3000-5000 Forint körüli áron kaphatók. Ezek gyakran egyszerűbb összetevőkből készülnek, és általában nem rendelkeznek olyan kifinomult ízprofilokkal, mint a drágább társaik. Ennek ellenére kiválóan alkalmasak koktélok készítésére, például gin-tonikhoz vagy más kevert italokhoz. A középkategóriás gin ár 6000-12000 Forint között mozog.

Ebben a kategóriában már találhatók különlegesebb ízesítéssel rendelkező italok, valamint olyanok is, amelyek különleges desztillációs eljárásokkal készülnek. Az ilyen ginek gyakran komplexebb ízvilággal rendelkeznek, ami önmagában fogyasztva is élvezetes élményt nyújt. A prémium kategóriás gin ár 15000 forinttól kezdődik, és akár több tízezer Forintot is elérhet.

Back To Top