Szolgáltatás

Alapos munkát végez a zöldség passzírozó

zöldség passzírozó
Zöldség passzírozó

A nyár vége és az ősz eleje a termés betakarítás időszaka. Ha van otthon egy saját kertünk, amiben nagy szeretettel gondozzuk a növényeket, majd a későbbiekben elfogyasztjuk, akkor érdemes gondolkodnunk a feldolgozásról is. Ezt általában speciális eszközök tudják segíteni kellő formában. Ebbe a kategóriába tartozik a zöldség passzírozó, ami egy kivételes berendezés.

A gyártók nagy hangsúlyt fektettek a kialakítására és arra, hogy olyan anyagból készüljön, ami csak nehezen korrodálódik. Erre mindenképpen szükség van, ugyanis a növényekben lévő savak komolyan megpróbálják a zöldség passzírozó felületét.

Nem szabad teret adni annak, hogy kikezdjék, mert akkor viszonylag rövid idő alatt teljesen tönkremenne. Az inox összetétel egy sajátos keverék, ami acélt tartalmaz, de van benne némi króm és nikkel is. Az ilyen formában összeállított külső bevonat kiállja az idők próbáját. A zöldség passzírozó hasznos kiegészítője lesz a konyhai felszereléseinknek és mindig örömmel vesszük majd a kezünkbe.

Back To Top