Vásárlás

Álló ventilátor a kánikula idejére

Álló ventilátor

A forró napok beköszöntésével, amikor kínoz minket az elviselhetetlen kánikula, a gyors felfrissülés az, amire a legjobban vágyunk. Az álló ventilátor a választási lehetőségek között előkelő helyen áll, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy a tengerparton hűsöljön.

A hosszúra nyúlt munkanap után nyugodtan dőljünk hátra, kapcsoljuk be a berendezést és lazítsunk! A formatervezett ventilátor 3 sebességfokozatban, 4 állítható dőlésszögben garantálja az üde és friss levegőt.

A teljesítménye elképesztő, leginkább a repülőgépek turbinájához hasonlít, hiszen 3000 m3 levegőt mozgat át, csupán 1 óra leforgása alatt. A minőségi berendezés a cink, alumínium és rozsdamentes acél ötvözetőből tevődik össze. Ráadásul a ventilátor ára nem követeli meg, hogy túl mélyen nyúljon a zsebébe.

Természetesen az álló ventilátor biztonságosan üzemeltethető, hiszen az elől és hátul felszerelt védőrács megelőzi az esetleges baleseteket. A stabil, csúszásmentes talp, a túlmelegedés elleni védelem garantálja a biztonságunkat.

Back To Top