Api Bioxal
Webáruház

Api Bioxal, amitől a méhészet igazán magas fokra emelkedik

Vannak olyan mesterségek, amelyek valódi elhivatottságot és tapasztalatot igényelnek nap mint nap. A méhészet pontosan ilyen, ugyanis számos specifikus eszközre lesz annak szüksége, aki ezt a szakmát mesteri fokon akarja űzni. Az Api Bioxal a magas minőség és a hosszan tartó hatás megtestesítője.

Valójában egy törzskönyvvel rendelkező kiegészítő adalékanyagról van szó, pontosabban oxálsavról. Ez az állatgyógyszernek is minősülő termék kiemelkedően hatásos, valamint előnyös is alkalmazni a megfelelő helyen. Az Api Bioxal legfőképpen a varroa atka ellen vethető be. Az Api Bioxal teljesen megfelel a biztonsági előírásoknak, így a méheknek, az embereknek és úgy általában véve a környezetnek sem árthat.

Majdnem 100 százalékos garanciát nyújt a lefedettségre. Télen és nyáron is használatos szer. Az Api Bioxal csurgatás útján, illetve szublimációval is bejuttatható a megfelelő helyre. További előnye, hogy még bioméhészetekben is megállja a helyét, könnyedén oldódik akár cukros vízben is.

Ugyanakkor nemcsak erről a termékről lehetne hosszasan beszélni, hanem többek között a kiváló hatásfokú Api Go is említést érdemes. A méhészet minőségét és hatásosságát növeli kiválóan. A már kifejlett méhek vagy lárvák szempontjából érdemes megvizsgálni az imént említett terméket.

Az Api Go csak természetes anyagokat juttat a kaptár dolgozóinak, vagyis ez is elfogadott bio-táplálék. Cukrot, élesztőt, maltodextrint és még több jótékony hatású összetevőt tartalmaz, ezekkel segítve a méhek szorgos munkáját. Nem is gondolnánk, hogy milyen fontos a méhek bélflórájának megerősítése, ebben pedig az Api Go élen jár.

A méhészeti gyógyszerek családjához tartozó Api Go kiegészítő remek hatást gyakorol a kaptárra. Egy liter vízben kell feloldani, majd indulhat az éles bevetés. Az Api Go ára baráti, vagyis ez nem lehet visszatartó erő egyetlen méhészettel foglalkozónak sem. Egész éven át bevethető, ami pozitív hozadéknak számít. Mindenféleképpen ki kell próbálni, mivel már rövidebb távon is megmutatja nagyszerűségét.

Back To Top