Atlantic törölközőszárító
Webáruház

Atlantic törölközőszárító több szempontból

Atlantic törölközőszárító
Atlantic törölközőszárító

A maximális komfortérzet érdekében, érdemes a fürdőszobában is a modern és stílusos megoldásokat alkalmazni. Bizonyára zuhany vagy fürdés után senki sem szeret egy kellemetlen szagú, nyirkos törölközőt használni. Pedig megeshet, hogy a hagyományos törölközőtartón nem szárad meg egyik napról a másikra.

Az Atlantic törölközőszárító több szempontból is hasznos, hiszen többé nem kell nedves törölközőket használnunk, továbbá gondoskodik a fürdőszoba megfelelő hőmérsékletéről.

Ez az alsó részén található termosztát segítségével gazdaságosan valósítható meg. Nincs értelme a folyamatos fűtésnek, hogyha a helyiségben már az ideális hőmérséklet uralkodik.

A túlfűtött fürdőben sem egészséges sokáig tartózkodni, hiszen innen kilépve „hűvös fogadtatásban“ lehet részünk a lakás többi részében. Az Atlantic törölközőszárító dizájn szempontjából is remek választás, mivel nemcsak jól néz ki, hanem a kialakításából eredően rendkívül praktikus. Az Atlantic törölközőszárító alkalmas más ruhadarabok szárítására is.

Back To Top