amerikai csokis keksz
Szolgáltatás

Az amerikai csokis keksz nagyon különleges

Az édességeket kicsik és nagyok egyaránt imádják. Ha Ön is szeret a szabadidejében a konyhában sürögni-forogni, akkor az amerikai csokis keksz elkészítése sem okoz különösebb gondot. Elég egyszer kipróbálni, hiszen garantáltan a család egyik kedvenc aprósüteménye lesz. Először is a hozzávalókat kell beszerezni, amelyek bármelyik sarki bolt polcain fellelhetőek.

Ezt követően minden összetevők ki kell mérni, így nem történhet meg az a kellemetlenség, hogy kihagy valamit. Megfelelő sorrendben, vagyis ahogyan fel van tüntetve a leírásban, úgy kell az alapanyagokat összedolgozni. Ne ijedjen meg, ha az amerikai csokis keksz állaga gyurmaszerű lesz, hiszen ez a normális! Formáljon golyókat belőle, amelyeket a sütőpapíron megfelelő távolságban helyezzen el és tegye a sütőbe!

A zabpalacsinta recept nem okoz csalódást

A diéta alatt sem kell teljesen lemondania a finomságokról. A zabpalacsinta recept kiváló lehetőséget biztosít ebben az esetben. Úgy bűnözhet, hogy közben nem lesz lelkiismeret furdalása. Rendkívül gyorsan és egyszerűen összedobhatja, így jól jöhet akkor is, ha nincs sok ideje a konyhában szorgoskodni, mielőtt a barátok vagy a rokonok megérkeznek.

Ha készen van a tészta, akkor a sütés következik. Erre nincsenek szabályok, hiszen mindenki úgy rakja bele a serpenyőbe, ahogyan szeretné. A zabpalacsinta recept pontosan nem írja elő, hogy a sütés, illetve a tálalás miként történjen. Ez a dolog egyébként egyéntől függ, így kiélheti a kreativitását, miközben nagyon finom desszert kerül az asztalra. Elég egyszer kipróbálni és garantáltan elnyeri a tetszését.

A panna cotta recept egyszerűen kivitelezhető

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy ez a pudingszerű finomság Észak-Olaszországból származik. Az igazi panna cotta recept tojásmentes. Az alapvető komponensei a magas zsírtartalmú tej és tejszín, amelyek fontos, hogy minőségiek legyenek. A hagyományos verzió a vaníliás krémes, ami bármilyen gyümölcsös öntettel megbolondítható.

A krém keverése közben bátran próbálkozhat egyéb fűszerekkel, mint a fahéj, a szegfűszeg és a kardamom. Bármelyik panna cotta recept is kerül terítékre biztos lehet abban, hogy örömet fog szerezni a családtagoknak. A legtöbben átlátszó üvegpohárban szervírozzák, viszont a bátrabbak a kiborítható olasz módszerre hagyatkoznak. Az utóbbihoz megfelelő gyakorlat szükséges, ellenkező esetben a végeredmény nem az lesz, amire számított.

A mogyoróvajas zabkása egy könnyű reggeli

Ha szeretne egy gyors és ízletes reggelit összedobni, akkor ez remek alternatíva. A mogyoróvajas zabkása kifejezetten egészséges. Rendkívül gazdag tápanyagokban, vitaminokban, sőt, elősegíti a telítettségérzetet és hozzáárul a vércukorszint optimalizálásához. Indítsa ezzel a finomsággal a napot annak érdekében, hogy fittebb és energikusabb legyen!

A vaj és a zabpehely mellett, mézre, forró vízre és chia magra lesz szüksége az előállításakor. A chia helyett a lenmag is megteszi. A mogyoróvajas zabkása készítésének első lépése, hogy jól összekeveri a hozzávalókat. Ezután öntse fel forró vízzel és hagyja állni 7-8 percen keresztül. Végezetül nem marad más hátra, mint még egyszer átkeverni, majd megszórni chia maggal és máris fogyaszthatja.

Back To Top