asztali zászló készítés
Szolgáltatás

Az asztali zászló készítés titkai

A zászlókészítőként minden zászló egy kicsit a saját gyermekünk. Az asztali zászló készítés épp olyan öröm számunkra, mint a nagyobb lobogók gyártása. Önnek még nincs asztali zászlója? A következőkben összefoglaljuk néhány mondatban, hogy miért ajánlott, és miért előnyös, hogy ha beszerez legalább egyet. Minden cég szeretne kitűnni. Ehhez azonban egységes arculat is kell, amiben a zászlók is segítséget nyújthatnak.

Egy asztali zászló például egy tárgyalóteremben vagy a főnök irodájában, azon kívül, hogy jól mutat, még hasznos is, hiszen az üzletfeleknek, partnereknek profizmust sugall. Az asztali zászló készítés során különös gondossággal figyelünk a minőségre. Ezért is használunk kiváló minőségű selyem szatén zászló alapanyagot, igény szerint díszítve.

A díszítést a sodrott aranyszínű zsinór és a rojtok adják. A zászló akkor mutat jól, ha a hozzáillő minőségi zászlótartón helyezik el. A Poliform kínálatában kétféle asztali zászlótartó érhető el, az arany és az ezüst színű, teli vagy csavart talpú változat. Legújabb termékünk a mini asztali zászló, a hozzáillő mini asztali zászlótartóval, amit karácsonyi ajándékként adhat át a munkatársainak, ügyfeleinek, partnereinek és üzletfeleinek egyaránt.

Back To Top