Ébredés az Ötödik dimenzióban
Egyéb

Az Ébredés az Ötödik dimenzióban elvarázsolja az olvasót

Ébredés az Ötödik dimenzióban
Ébredés az Ötödik dimenzióban

Az emberben rejlő végtelen erő hegyeket képes megmozgatni. Az a hatalom, ami bennünk szunnyad, sok esetben sajnos velünk is huny ki, mert rövid életünk során nem ébredünk rá a lehetőségeinkre. Ezzel a roppant komoly témakörrel foglalkozik az Ébredés az Ötödik dimenzióban című alkotás Maureen J. St. Germain interpretálásában.

A szerző útmutatónak szánja a művét azoknak, akik érzik, hogy mélyebb értékei is vannak a létezésnek – ám tapasztalat híján ezt a gordiuszi csomót nem képesek segítség nélkül kibogozni. Az írás a spiritualitás és a tudomány határmezsgyéjén mozog, így mindkét tábor képviselőit „kielégíti”.

A könyv több fejezete foglalkozik az álmodással és az alvás közben felszabaduló energiákkal, de arra nézve is hasznos használati utasítást ad, hogyan éljünk e gazdag forrással a mindennapok során. Az Ébredés az Ötödik dimenzióban nem lesz mindenki kedvenc könyve, de azokat az olvasókat garantáltan elvarázsolja, akik nyitottak a természetfeletti erők fürkészésére és a lét nagy kérdései fölötti töprengésre.

Back To Top