egyéni családállítás
Szolgáltatás

Az egyéni családállítás egyedülálló esélyt nyújt

egyéni családállítás
Egyéni családállítás

Kétségtelen, hogy mindnyájan szembesültünk már olyan helyzettel az életben, amikor egy személlyel való találkozás sok pozitív érzelmet keltett bennünk, viszont egy másikkal történő beszélgetés után gyorsan le kellett zuhanyoznunk, hogy lemossuk magunkról a fáradtságot és az irritációt.

A Hellinger-féle egyéni családállítás az emberek természetes érzékenységi képességére épül. Az érzelmek természetes megfigyelési képességének ügyes felhasználásával azok az emberek, akik nem vesznek részt egy problémás szituációban, könnyen olvashatnak információkat a másik személyről. Minden ember egy nagy egész kiegészítő részecskéje.

Összekötnek minket a családi kapcsolatok, a nemzeti és vallási hagyományok. Hasonló gondolkodású és világnézetű embereket, üzleti partnereket és barátságokat keresünk. Befolyásoljuk egymást, függünk egymástól, szeretetre és megértésre vágyunk, de egyesek között gyakran úgy érezzük magunkat, mint egy lakatlan szigeten. Az egyéni családállítás azonban segít felnyitni a szemüket a problémák közös vonásaira.

Back To Top