papucs
Webáruház

Az egyszerű és nagyszerű papucs

Bizonyos lábbelik már az ókorban is hatalmas népszerűségre tettek szert és a divat egészen a jelenig elhozta ezeket számunkra. Idetartozik a tökéletesen szellőző papucs, ami évről-évre megújul és közben mégis megőrzi a tradicionális jegyeket. Hordhatjuk egész évben otthon, a négy fal között, a jó idő beköszöntésével pedig lényegében szinte bárhol megállja a helyét, mivel igazán csinos és különleges modellek is képviselik magukat a sorban.

A megfelelő szellőzés miatt, a papucs a legpraktikusabb viselet a nyári hőség közepén, arra azonban érdemes ügyelnünk, hogy a rendszeresen hordott modellek rendelkezzenek némi sarokmagassággal, mivel a túl lapos talprész a labboltozat süllyedését eredményezheti. Manapság már igazán divatos vonásokkal rendelkeznek azok a típusok is, amelyek megfelelnek az alapvető ortopédiai szempontoknak. A színek, a minták és a fazonok izgalmas kombinációi révén, a modern papucs már szinte nélkülözhetetlen eleme a trendkövető öltözködésnek. A könnyű viselettel a lábunk megfelelően szellőzik és az ujjaink is szabadon mozoghatnak.

A Josef Seibel márka evolúciója

A cipőgyártás temérdek innovációs vívmánnyal lett gazdagabb az iparosodás beköszöntésével, azonban a tradíciók és a szakmai alapok lényeges momentumai mit sem változtak. A Josef Seibel brand nagy múltra tekint vissza, a márka története egészen 1886-ig nyúlik vissza, amikor is Carl-August Seibel lefektette saját gyárának alapjait, a Németországban található Hauensteinben.

Ezt az örökséget a fia két világháborún keresztül sikeresen fenntartotta, majd az ötvenes évektől kezdődően, a jelenkori tulajdonos édesapja teljesen új alapokra helyezte a Josef Seibel gyártástechnológiáját. Az új kivitelezésnek köszönhetően, a márka tovább folytatta termékeny útját, ami a jelenben is tovább zajlik a negyedik generációs örökös gondozásában. Manapság már igen erős az export a hazai forgalom mellett, ez pedig megerősíti azt a tényt, hogy a Josef Seibel érdemes a kitüntető figyelemre. A legyártott lábbelik a lehető legnagyobb szakértelmet képviselik.

Back To Top