életfa nyaklánc
Webáruház

Az életfa nyaklánc segít célba érni

Szeretne egységben lenni a világegyetemmel? Akkor a vikingek által használt szimbólum, az életfa nyaklánc biztosan elkíséri minden Ön elé táruló úton. Olykor ezeken a tapasztalatot szerző kirándulásokon nehéz akadályokkal nézünk szembe. Sokszor nem találjuk önmagunkat, vagy éppen a velünk szembejövő problémák eltántorítanak minket az eredeti célunktól.

Sajnos ilyenkor sokan magukba zuhannak, nem beszélve arról, hogy gyakori a depressziónak a jelentkezése is. Talán segíthet, ha sikerül egyensúlyba kerülnünk önmagunkkal és a természettel. A feladatunk olyan hétköznapokat kiépíteni, amelyekben a realizmus, a szeretet és a béke találkoznak egymással.

Az életfa nyaklánc pont ezt szemlélteti. Amennyiben állandóan hordjuk, újra és újra emlékezni fogunk a miértekre. A régi vikingek arra használták, hogy összekapcsolódjanak az istenekkel, így ma is ezeknek a különleges találkozásoknak a szimbóluma maradt. Ez a nyaklánc szépen kidolgozott, ráadásul kézzel készített, így biztosan hosszú évekig elkíséri Önt.

Back To Top