Szolgáltatás

Az előzetes letartóztatás körülményei

Az előzetes letartóztatás körülményei
Az előzetes letartóztatás körülményei

Természetes emberi reakció, ha azonnal pánikba esik, amikor bűncselekmény elkövetésével vádolják. Ha Önt vagy hozzátartozóját vádolják meg, akkor érdemes azonnal tapasztalt védőügyvédhez fordulni. Milyen következményei lehetnek a felmerült vádaknak? Előfordulhat még az is, hogy az őrizetbe vételt előzetes letartóztatás követi?

Semmiképpen ne kövesse el azt a hibát, hogy csak azért mert megijedt, vagy hogy előbb szabaduljon a kellemetlen helyzetéből, vallomást tesz. Első dolga az legyen, hogy beszél egy ügyvéddel, és vele gondolja át a védekezés stratégiáját. Ha elhibázott vallomást tesz, akkor olyan hibát is elkövethet már az eljárás elején, amit utólag lehetetlen korrigálni.

A Vidákovics Ügyvédi Iroda weboldalán részletes leírást talál az előzetes letartóztatás menetéről, pontos meghatározásáról, és a gyanúsított megillető jogokról. Ami különösen szerencsés, az az, hogy itt bárki számára érthetően, jogi sallangoktól mentesen tájékozódhat. Amennyiben további kérdése van, keresse a Vidákovics Ügyvédi Iroda munkatársait.

Számukra nincsen két egyforma eset, ezért minden érdeklődőt kellő figyelemmel kezelnek. Ha úgy érzi, hogy bizonytalan, nem ért valamit az Önnel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, akkor ne habozzon kérdezni.

Back To Top