Webáruház

Az Enchantimals babák varázslatos világa

Enchantimals babák

Nem csoda, hogy ennyire közkedvelté váltak ilyen rövid idő alatt. Az Enchantimals babák igazi szuperhősökhöz méltó képességekkel rendelkeznek. Mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Az érdekességük abban rejlik, hogy az Enchantimals babák különleges képességgel rendelkeznek, ami a kisállatukra jellemző.

Az önfeledt játéknak csak a fantázia fog határt szabni. Újraéledhetnek a már jól ismert jelenetek, de akár teljesen újakat is lehet alkotni. Ehhez csupán be kell szerezni minél többet.

Egy szett egy babát és az állatkáját tartalmaz. Érdemes most lecsapni a lehetőségre, mivel még tartanak a kedvezmények, ezért nem jelenthet akadályt az Enchantimals babák megrendelése. Választani lehet Bree Bunny, Patter Peacock, Lorna Lamb, Felicity Fox, Sage Skunk és Karina Kaola közül.

A minőség önmagáért beszél, hiszen rendkívül élethűek. Úgy néznek ki, mintha csak most léptek volna ki a képernyőről. Izgalmas kalandok várnak mindenkire, akik úgy döntenek, hogy szeretnének az Enchantimals babákkal játszani és belevetik magukat a varázslatos világukba.

Back To Top