Oneplus 8T tok
Webáruház

Az erősebb ütésnek is ellenáll a Oneplus 8T tok

Minden tulajdonos szeretné a nap 24 órájában biztonságban tudni a mobiltelefonját. Sokaknak ezért is jelenti az egyetlen megoldást a Oneplus 8T tok ütésálló modellje. Egy igazán hasznos, nagyon tartós kellékről van szó, ami kifejezetten előnyös azoknak, akik aktív életet élnek, esetleg olyan helyen kell használják a kütyüt, ahol ki van téve a sérüléseknek.

Aki gyakran sportol, túrázik, kirándul vagy extrém sportokat űz, esetleg építkezésen dolgozik és sokszor szüksége van a telefonjára, jól teszi, ha az ütésálló Oneplus 8T tok mellett dönt. Nagyobb ütések elhárításra lett tervezve ez, ezért, ha ki is ejti az ember a kezéből, biztos lehet benne, hogy meg sem érzi az ütést a mobil.

Extrém körülményeket is képes elviselni, és az ütésállósága mellett, egyes modellek még vízállók is. Egyetlen negatívum talán az, hogy ugye a Oneplus 8T tok vastagabb, mint egyéb ilyen termékek. Nyilván ez nem meglepő, ugyanis a nagy teherbírásnak ez az ára.

A tokok jóval vastagabbak a hagyományos társaiknál, de sokkal jobban is bírják a strapát. A Oneplus 8T tok alapanyaga a legtöbb esetben egy masszív PVC, ami szilikonos erősítésekkel bír. Gyakran előfordul, hogy karbont és egyéb könnyű, de igen strapabíró anyagokat is felhasználnak a gyártók.

Az egyik legkedveltebb Xiaomi Redmi 8 tok

Ha a telefontulajdonosokat megkérdezi az ember, hogy melyik a legnépszerűbb tok, akkor nagy valószínűséggel a válasz a szilikon lesz. A Xiaomi Redmi 8 tok a mobil kiegészítők közül több okból is nagy kedvenc. Egyrészt egy egyszerű, könnyen feltehető és levehető eszközről van szó, ami nem mellesleg igazán jól véd és gyakran még esztétikusabbá varázsolja a mobilt.

Minden olyan pozitívummal rendelkezik a szilikon Xiaomi Redmi 8 tok, amit elvár egy ilyen tartozéktól a tulaj. Természetesen egy védőtoknál a legfontosabb szempont, hogy kellő biztonságot nyújtson a készüléknek. A mai modern szilikon Xiaomi Redmi 8 tok pontosan ezt garantálja, egy olyan külsővel, ami egyből magára vonja a figyelmet. A termék megvehető a bluedigital.hu internetes áruházban.

Back To Top