Webáruház

Az infrapanel nagyszerű opció a fűtésre

Infrapanel

A háztartások nagy részében jelenleg is jellemzően gáz vagy központi fűtés található. A családi házakban a fűtés mindig egyedileg van megoldva, lehetőleg a kor legkorszerűbb fűtéstechnológiai vívmányait felhasználva, az alacsonyabb rezsiköltség érdekében.

Az infrapanel nagyszerű innováció, korunk egyik legnépszerűbb, új fűtési megoldása. Az infrapanel elektromos áram felhasználásával, hangtalanul, diszkréten és roppant energiatakarékosan teszi a dolgát. Kiválóan alkalmas kisebb házak, nyaralók vagy ritkán használt ingatlanok gyors és hatékony fűtésére.

Az infrapanel működésének lényege, hogy a hagyományos fűtési technológiákkal szemben, ez nem a levegőt fűti, hanem a helyiségben lévő tárgyakat melegíti át homogén módon, így az adott helyiségben mindenhol egyenletes hőmérséklet keletkezik. Az infrapanel könnyen felszerelhető bármelyik falra, akár mennyezetre is, hiszen kicsi súlya és lapos formája nem foglal sok helyet és nem nehéz. Automata termosztát segítségével, folyamatosan tartja az előre beállított hőmérsékletet.

Back To Top