iphone 7 tok
Webáruház

Az iPhone 7 tok igazán különleges

Ehhez a fantasztikus készülékhez többféle típusú védőkiegészítőt vásárolhat, igény szerint. Az iPhone 7 tok akadálymentes hozzáférést biztosít a kezelőgombokhoz és a csatlakozókhoz. A felhasználók egyik nagy kedvence a szilikon, ami műanyag kerettel van megerősítve. Ez a variáció tökéletesen megfelel a mindennapi használatra.

Minőségi alapanyagokból készül, ezért strapabíró és rugalmas. A kamera és a képernyő körül a megemelt élek masszív védelmet és esztétikus megjelenést garantálnak. A széleket úgy alakították ki, hogy a fogása kényelmes és biztonságos legyen. Az iPhone 7 tok ezen változata ideális védelmet nyújt megfizethető áron.

Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Akik szeretnek filmeket vagy videókat nézni, azoknak remek döntés lehet a flip, vagyis a nyitható típus, ami fel van szerelve kitámasztóval. Az üzletek felhozatalából sokféle szín és minta közül választhat. Az iPhone 7 tok az online boltokból is megrendelhető. Ezzel a lehetőséggel érdemes élni, hiszen időt, energiát és pénzt takaríthat meg.

Az iPhone XR telefontok minden korosztálynak tökéletes

A gyártó prémium termékei minden tekintetben kielégítik a felhasználók igényeit. Az iPhone XR telefontok természetesen küllem és anyag terén is eltérő lehet. A széles kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő típust. Az egyik legjobb áron beszerezhető változat az átlátszó szilikon. Rendkívül vékony és könnyű, ezért a mobil méretén és súlyán szinte semmit nem változtat.

A legtöbben azért választják, mert nem takarja el a telefon eredeti kinézetét. Az iPhone XR telefontok az optikailag tiszta polikarbonát és a rugalmas TPU keverékéből készül. Az utóbbi anyagnak köszönhetően szorosan illeszkedik a gombokra, ezért kifejezetten kényelmes használni.

A karcálló bevonat nemcsak a külsejére, hanem a belsejére is felkerült. Nyugodtan rajta lehet hagyni a mobilon, amikor a Qi-töltőre teszi. Az iPhone XR telefontok megvásárlását az interneten keresztül is lebonyolíthatja, amennyiben az ideje nem engedi, hogy üzletről-üzletre járjon.

Back To Top