Webáruház

Az olcsó toner csapdákat is rejthet

Olcsó toner
Olcsó toner

Arról már mindenki meggyőződött, hogy ami nagyon olcsó vagy ingyen van, az kétes minőséget rejt. A vásárlók ezért már nem kapják fel a fejüket, amikor ezeket a reklámszövegeket hallják. Ezért a nyomtatástechnikában sem létezik olcsó toner fogalom, csak korrekt ár.

Az utángyártott toner azért lehet egy kicsivel olcsóbb, mint az eredeti, mert ezek a tonerek az ázsiai piacról érkeznek hozzánk. A minősége és kompatibilitása garantált. Az utángyártott tonerek eredete ellenőrizhető és mindig teljesen új alkatrészekből vannak összeszerelve. A nyomtatás egyre költségesebb.

Ha igényes nyomtatásra van szükség, mint például a reklámszakmában, a költségek az eget verik. Ezért fontos, hogy a fogyóanyagok költség-hatékonyak legyenek. Azonban arra is figyelni kell, hogy a nagyon olcsó toner csapdákat is rejthet és az addig jól működő gépet pillanat alatt tönkreteheti. Csak garantált utángyártott tonert szabad használni a nyomtatókba és ugyanakkor a biztonság kedvéért, az igényes munkához érdemes eredeti fogyóanyagot beszerezni.

Back To Top