Szolgáltatás

Az öntapadós fólia felrakásának eszközei

Öntapadós fólia

Abban az esetben, ha kicsit kopottabbá váltak a bútorai, nem feltétlenül kell új darabokat beszereznie. Az öntapadós fólia rendkívül gazdag, ami a látványvilágot illeti. A termékpalettákon találhat nagyon erős, magas fényű karcmentes variációkat is. A felrakása sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos típusoké. Érdemes megemlíteni, hogy görbe felületen is alkalmazható.

Az öntapadós fólia felhelyezése nem igényel sok időt és extra figyelmet sem. Hatalmas pozitívuma, hogy kültéren is használható, viszont ez a dolog függ az időjárási körülményektől is. Általában 2-3 évig bírja a szabad ég alatt. A telepítése esetén csupán mérőszalagra, vonalzóra, ollóra, sniccerre, valamint egy műanyag simítókésre lesz szükség.

Továbbá tudni kell, hogy ha kezeletlen felületre szeretné felrakni, akkor a ragasztás előtt a fát alapozóval kell lekenni. Ha nem tökéletes elsőre az illesztés, akkor nem kell megijedni. Egyszerűen csak távolítsa el, és újra illessze a helyére! Az öntapadós fólia papír felületre való ragasztásakor ez nem lehetséges.

Back To Top