Orfű büfé
Ételek

Az Orfű büfé kínálata a vendégeknek

Orfű büfé
Orfű büfé

A pécsi lakosok közül szinte nem is lehet olyan embert mondani, aki ne ismerné Orfűt és környékét. Hát még az Orfű büfé egyikét, ahol mindenféle finomság megtalálható. Ha éppen egy könnyebb napról van szó, de nincs kedve egész nap a tűzhely mellett állni azért, hogy 10 perc alatt elfogyjon minden, akkor remek választás lehet az Orfű büfé.

Balatoni ízeket felidéző lángosok, tésztás ételek, gyros, hamburgerek, hot-dogok, frissensültek és egyéb készételek találhatóak az étlapon. Mindezek közül nehéz a választás egy vasárnapi ebéd során, de annál jobban eshet a fárasztó munkanapokon. Ha mindezek a finomságok nem voltak elegek, nem érdemes feladni, hiszen kétfajta desszert közül is lehet választani, annak érdekében, hogy a főétel megkoronázásra kerüljön.

Akkor sem kell óckodni a helytől, ha csupán a barátokkal szeretne valaki betérni egy italra. Erre is lehetőség nyújt az Orfű büfé, ahol a dolgozók egész évben sok szeretettel várják a látogatókat. Keresse fel, kóstolja meg a finomságokat és garantáltan visszatérő vendég lesz!

Back To Top