ovis ágynemű
Webáruház

Az ovis ágynemű gondos kiválasztása

Az első szülői értekezleten tudatják azokat a paramétereket, amelyek alapján vásárolhatsz paplant, párnát és huzatot. Az ovis ágynemű abban az esetben nevezhető jónak, ha tökéletesen szellőzik és természetes anyagból készül. Rengetegféle színben és mintázatban szerezheted be.

Érdemes a kicsi kedvenc árnyalatát és motívumaival ellátott típust választanod, mert ez megnyugtatja az idegen környezetben. Az állatfigurás változatok nagyon népszerűek. A kislányok esetében egyre felkapottabbak a pónilovas és az unikornisos variációk. Az ovis ágynemű szettet egyszerűen megrendelheted az internetes áruházakból. A gumis pamut lepedő előnye, hogy nem gyűrődik, nedvszívó, légáteresztő és a rögzítése is egyszerű.

A paplan és a párna anyaga általában pamut vagy pamut-műszál. Az előbb említett verzió bőrbarát, ezért allergiás gyerekek esetében más szóba sem jöhet. A tisztítása rendkívül könnyű. A pamut-műszál jól bírja a gyakori mosást, emellett kiváló légáteresztő. Az ovis ágynemű huzat lehet mikroszálas, poliészter, szatén, pamut, stb.

Back To Top