Webáruház

Az Uriage tusfürdő maga a természetesség

1823-ban Marquise de Gautheron termál központot épített Franciaországban egy kastély területén, ami később igen divatos is lett, de már azelőtt is alkalmazták az ott fellelhető folyadékot állatok gyógyítására. Egy dermatológiai laboratórium 1992 óta teszi bele a termékeibe ezt a vizet és többek között így született meg a márka és a naturális, bőrkímélő Uriage tusfürdő is. Hatását régóta ismerik és szeretik az emberek.

Ez a termálvíz sok éve keresztülszivárog a Francia Alpok kőzetein és ahogy fordul a Föld, úgy dúsul ásványi sókban és nyomelemekben. Az Uriage tusfürdő védelmez, nyugtat és hidratál. Ezen kívül, helyreállítja a bőrfelszínt, csökkenti a káros baktériumok megtapadását, az immunrendszernek is besegít és a bőr sejtjeivel is harmonikusan együtt dolgozik.

A mai napig működő Termál Központ ezzel az ásványokkal teli folyadékkal és a jól célzott kezelésekkel gyógyítja az embereket. Az Uriage tusfürdő egy kis része eme csodás gyógyvíznek, hogy bárki, aki részese kíván lenni a javulásnak, megtehesse azt.

Back To Top