bankfüggetlen POS terminálok
Szolgáltatás

Bankfüggetlen POS terminál – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

bankfüggetlen POS terminálok
Bankfüggetlen POS terminálok

A gyors és hatékony kereskedelem egyik alapköve, hogy a fizetések jól nyomon követhetőek legyenek. Egyértelműen elmondható, hogy a jelenlegi kor, amiben élünk, a fogyasztói társadalomra épít. A termékek és szolgáltatások folyamatos előteremtése és körforgása az, amivel számolni lehet és kell is. Az ellentételezés általában pénz formájában történik valamilyen árucikkért cserébe. Ez lehet a már jól megszokott és bevált készpénz, de a koronavírus járvány óta jelentősen megnövekedett a kártyás fizetések száma.

Nem titkolt vágya a kereskedelmet irányító szervezeteknek, nemzetközi bankrendszernek, hogy lehetőleg minél előbb kivezesse a forgalomból a birtokolható és látható bankjegyeket, azok helyett pedig egy bármikor korlátozható online valutát hozzon létre. Természetesen a bankkártyás fizetésnek megvan a maga kényelme és egyszerűsége, ami miatt sokan kedvelik, de korlátozásra is ad lehetőséget, ami gyakran okoz némi félelmet.

Ahhoz, hogy egyetlen érintéssel megoldható legyen az átutalás, szükség lesz egy kártyára, ami a számlatulajdonos adatait tartalmazza, a másik oldalon pedig egy terminálra, ami azokat fogadni képes. A bankfüggetlen POS terminálok igényléséről további hasznos információkat találhatsz a novopayment.hu linkre kattintva. Egy bármilyen kereskedelmi egység indításakor már kötelezően biztosítani kell a készpénzmentes fizetés esélyét. Ehhez terminálok beszerzésére van szükség, amelyeknek bizonyos költségeik vannak.

Ezeket általában ketté szokták osztani. Az egyik a telepítési vagy szolgáltatási díj, ami többnyire egyszeri. Bár itt is változhatnak a dolgok, mert van, aki nem megvásárolja a készülékeket, hanem bérli. Ettől függetlenül, a telepítésért egyszer fogja fizetni, amikor az aktiválva lesz. A másik kérdéses tételt pedig a tranzakciókhoz tartozó költségek jelentik. Ezek lehetnek bankközi vagy forgalmi jutalékok, minimum, tranzakciós, kártyatársasági díjak. Az, hogy ezek mekkora kiadást fognak jelenteni, mindig egyénre, cégre, számlára szabottak. Erről lehet mélyrehatóan tájékozódni a novopayment.hu felületén és ajánlatot kérni.

Back To Top