Barbie baba
Webáruház

Barbie baba számtalan változatban

A kislányok nagy kedvence minden időben a baba volt, és ez ma sincs másképpen. Azonban napjainkban már lényegesen többféle Barbie baba vásárolható meg, mint régebben, úgyhogy néha elég nehéz dönteni. Amennyiben egy igazán minőségi játékbabával szeretné meglepni gyermekét, keresztlányát vagy unokáját, mindenképpen tanácsos felkeresnie a jatekotthon.hu webáruházat.

A termékpalettáján rengeteg Barbie baba fedezhető fel, közöttük szerepel például az úszó varázssellő, amelyen egy gombnyomás segítségével aktiválódik az úszó mozgás. Ezt csodálatos fényjáték kíséri minden alkalomkor, amikor Barbie valódi vízbe csobban vagy kiszáll belőle.

A fények felvillanása által az uszonya különböző színekben pompázik, közben pedig imitálja a sellőúszást. Egy ilyen meglepetéssel egyszerűen elvarázsolhatja kislányát, és meglátja, hogy eleinte még éjszaka sem akar megválni a babájától. Azonban, ha a Barbie baba egyéb változatát akarja megvenni, a webshop arra is kiváló lehetőséget kínál. Tündéri modellek között lehet válogatni.

Back To Top