Szolgáltatás

Bármikor kellhet a tömítő paszta

Tömítő paszta

Egy motor szerelése esetén gyakran szükségünk lehet olyan termékekre, amelyek kiválóan képesek tömíteni, de ugyanakkor nagy ellenállással is rendelkeznek. A benzin és motorolajok kíméletlen hatást fejthetnek ki a legtöbb anyagra, de a tömítő paszta képes kiállni a megpróbáltatás ezen formáját. Mindemellett még akár 25%-os mozgásfelvételig biztosítja a szigetelést, ami igazán előnyös.

Az öregedésnek, valamint a roncsoló hatással bíró ultraviola-sugárzásnak is kellően ellen tud állni. A tömítő paszta kifejezetten könnyen felhasználható, hiszen a gyártók gondoskodtak külön adagolófejről, amivel a szűk helyek is jól elérhetőek. Számos esetben lehet hasznunkra a tömítő paszta, ezért ha otthon gyakran szoktunk valamit szerelni, akkor mindenképpen legyen egy nagyobb mennyiség kéznél, mert sosem tudhatjuk, hogy éppen mikor fog kelleni.

A tömítő paszta kényelmesen és akár nagyobb tételben is megrendelhető a webaruhaz.ipari-segedanyagok.hu oldalon mindössze pár kattintással. A néhány ezer forintos termék gyorsan kiszállításra kerül, és már azonnal alkalmazható is.

Back To Top