Szolgáltatás

Belső nyílászárók színpompás választéka

Belső nyílászárók

A www.galaxyajto.hu weboldalán rengeteg gyönyörű termék közül választhat. A személyes megtekintésre is lehetőség van, viszont akkor szükség lesz egy előre megbeszélt időpontra. Mérje fel a saját igényeit a belső nyílászárók esetében és válassza ki a megfelelő modellt! Megannyi szín és mintázat közül választhat. Minden modellnek megvan a maga előnye és szépsége.

A festett MDF ajtók esetében olyan speciális négyrétegű festést kap az ajtó, hogy többet nem igényel újrafestést. A CPL fóliás belső nyílászárók vezetik a középmezőnyt a kínálatban. Az ajtó melamin akril műgyanta borítást kap, ezzel ruházva fel karcállósággal. Rendelhető farácsos illetve faforgácsos belsővel is. Az is megoldható, hogy az ajtó két oldala más-más színt vagy mintát kapjon.

Kedvező áron juthat hozzá a dekorfóliás belső nyílászárók által képviselt modellekhez is. Magyar szabvány szerint készülnek, állítható tokkal, különböző falvastagságok szerint. A vákuumfóliás ajtók felsőkategóriát képviselnek, amelyek igény szerinti marásmintával válnak egyedivé.

Back To Top