Szolgáltatás

Bio sampon érzékeny fejbőrre

Igazán megfontolt választás a bio sampon
Igazán megfontolt választás a bio sampon

A haj és a bőr szépsége mindenki számára fontos, ezért igyekszünk a lehető legjobb termékeket használni azért, hogy ezt a szépséget megőrizzük. Vannak olyanok, akiknek túl érzékeny a fejbőre és nem használhatnak bármilyen sampont. Számukra a bio sampon a leginkább megfelelő, ami semmiféle vegyszert nem tartalmaz.

A Biofamilia webáruházban kapható például a Khadi sampon hibiszkusz, 210 ml-es kiszerelésben, ami kifejezetten érzékeny fejbőrre lett kifejlesztve. Ez a sampon nyugtatja az irritált fejbőrt, ráadásul a benne található hibiszkusz és palash virág megakadályozza a gyulladás kialakulását is. Használatával a fejbőr és a haj egészségessé válik.

A termék pH-értéke közeli a fejbőr természetes pH-értékéhez, így nem borítja fel a fejbőr természetes egyensúlyát. Lépjen be a weboldalra, ahol még több információt olvashat a bio sampon kapcsán, de az összetevőket is megismerheti, valamint könnyedén megrendelheti a kívánt árucikkeket! Amennyiben kérdése adódna valamelyik termék kapcsán, azt is felteheti az oldalon található e-mail címen.

Back To Top