bioderma sampon
Webáruház

Bioderma sampon minden hajtípusra

bioderma sampon
Bioderma sampon

Nem egyszerű dolog a hajápolás, hiszen a csodás hajkoronát csak akkor tudjuk megtartani, ha megfelelően gondozzuk minden áldott nap. Szerencsére léteznek olyan termékek, mint a Nodé Bioderma sampon, ami kíméli az érzékeny fejbőrt, megóvja a hidrolipid réteget és meggátolja a fejbőr kiszáradását.

Külön előnye, hogy ez a készítmény minden hajtípusra ideális, mert fenntartja a haj és a fejbőr egyensúlyát. Mindennapi használatra is alkalmas. Használata nyomán fényes és selymes marad a hajkorona. A család minden tagjának optimális ez a Bioderma sampon, amit a bőr szintén kitűnően tolerál, még a szemkörnyéki területeken is. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelve van. 400 ml kiszerelésben vásárolható meg a termék az agnespatika.hu webáruházból.

Magas minőséget képviselő, pompás sampon ez, amit ha egyszer kipróbál, többé biztosan nem akarja majd lecserélni másik fajtára. Próbálja ki Ön is, mert hamarosan rá fog jönni, hogy a Bioderma sampon csak jót tesz a hajnak és a fejbőrnek egyaránt!

Back To Top