bioderma sensibio
Webáruház

Bioderma Sensibio érzékeny bőrűeknek

Az érzékeny bőrű személyek nem használhatnak akármilyen kozmetikumokat, ők a direkt erre a bőrtípusra készített produktumok közül kell válasszanak. A Bioderma Sensibio kozmetikai család pontosan az érzékeny bőrre lett előállítva és igencsak sokféle készítményt foglal magába.

Így kaphatóak a márkától krémek, arcmaszkok, arctisztító tej, izzadásgátló dezodorok, arc- és sminklemosók stb. Például a Bioderma Sensibio AR BB krém kifejezetten érzékeny, kipirosodó bőrre lett kifejlesztve. A termék elősegíti a bőrpír csökkentését, majd gátolja ennek megjelenését, de kiválóan hidratál, nyugtat, egységesíti a bőrszínt. Továbbá, remek védelmet nyújt UV-sugárzás ellen. Érzékeny felhám esetében megszünteti a diszkomfort érzetet, bőrgyógyászatilag aktív, nyugtató hatóanyagainak köszönhetően pedig csillapítja az égő érzést.

Elfedi a bőrhibákat is, ami a hölgyek szemében rendkívüli előnye a Bioderma Sensibio krémnek. A készítmény megrendelhető az agnespatika.hu webshopból, ahonnan ezt követően hamar kiszállítják.

Back To Top