hintafűrész
Vásárlás

Biztonságosan kezelhető a hintafűrész

hintafűrész
Hintafűrész

Bár lassan vége a fűtési szezonnak, vannak olyan vidékek, ahol ez kitart szinte az egész évre vetítve, még hazánkban is. A magasabban fekvő vidékeken ugyanis nem feltétlenül melegszik fel annyira a hőmérséklet, főleg éjszaka, hogy teljesen el lehetne hagyni az időnkénti melegítést. Pontosan ezért előnyös a hintafűrész jelenléte, a gyors fafeldarabolás érdekében.

Természetesen ennek az a feltétele, hogy ilyen módon történjen meg a tüzelés. Miért pont ezen változat mellett éri meg döntenünk? A hintafűrész nagy gonddal kialakított szerkezet, ami a működését a biztonságára alapozza. Van egy külön rész, ahová a rönk helyezhető, majd ez egy mozdulattal ráhajtható a vágólapra, ami egy erős acélból kialakított korong, amibe fogakat martak.

A gyártók megtettek mindent, hogy minimalizálják a sérülések kockázatát, de ettől eltekintve megéri nagy figyelemmel folytatni a munkát. A hintafűrész választható stabil, merev lábakkal vagy kerekekkel felszerelt változatban, amit tetszőlegesen áthelyezhetünk minimális erőbefektetéssel.

Back To Top