Szolgáltatás

Biztonságosan történik a költöztetés

Költöztetés Budapesten

Vannak olyan dolgok, amikre a kuncsaftnak és a szolgáltatónak egyaránt oda kell figyelni a költözködéskor annak érdekében, hogy minden problémák nélküli legyen. A költöztetés Budapesten a megfelelő létszám esetében lehet csak gördülékeny. Mit is jelent ez?

Például a tapasztalt, rutinos cégek mindig felhívják arra a figyelmet, hogy alapesetben a kétfős brigádok optimálisak, ha földszintről, családi házból, vagy emeletes, de liftes házból történne a költöztetés Budapesten. Persze vannak olyan helyzetek, amikor a kétfős brigád nem mondható elegendőnek.

Erre példa, egy négyemeletes épület, ahol lift sincs. Itt ajánlott minimum háromfős brigádot rendelni. Ha valaki pontosan a legfelső emeletről költözne, akkor megfontolandó a négy fő is. Ekkor a dobozokat, zacskókat, zsákokat nem egyenként, hanem láncban hordják fel munkatársak. Ezáltal nagyon sok időt lehet megtakarítani, és a költöztetés Budapesten gyorsabban megy végbe. Világos hát, hogy plusz egy-két fő órabére mellett is pénzt és időt spórol meg a ház vagy lakás tulajdonosa.

A létszám mellett nagy figyelmet kell fordítani a költöztetés során csomagolásnak is. Az ügyvezetők mindig elmondják a megrendelőnek, hogy a lehetőségekhez képest kötelező odafigyelni a zacskók, dobozok, zsákok és efféle eszközök megfelelő minőségére. Nem szabad olyan kellékekbe pakolni, amelyek hamar szakadnak vagy megsérülnek.

Törékeny tárgyakat még véletlenül sem szabad ezekbe tenni. Sajnos sokan döntenek olyan vékony szemetes zsákok mellett, amelyek igazából alkalmatlanok a ruhák szállítására, mert pillanatok alatt szétrepednek, kiszakadnak. Ha valaki csak ilyet tudott megvenni, akkor semmiképp sem szabad azokat túlterhelni. Emellett a dobozoknak nem kell egységesnek lenniük.

Rengetegen boltból, zöldségestől, szomszédtól szerzik be ezeket. A költöztetés így még környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve sem rossz megoldás. Aki még többet szeretne megtudni a létszámról, csomagolásról és az árakról, az látogasson el bátran a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu weblapra, ahol mindent meg lehet tudni!

Back To Top