blood and guts
Webáruház

Blood and Guts az erő növeléséhez

blood and guts
Blood and Guts

Webáruházunkban talál olyan terméket, ami az összetevők egyedülálló kombinációja, amit az edzési teljesítmény maximalizálására, valamint a mentális összpontosítás optimalizálására terveztek. A Blood and Guts hatalmas adag összetevőt tartalmaz, közöttük citrullin-malátot, arginin AKG-t és béta-alanint, ezek páratlan állóképességet és fenomenális erőnövekedést biztosítanak.

Egy sor stimulánst tartalmaz a koncentráció növelése érdekében, biztosítva, hogy szellemileg és fizikailag is ugyanolyan felkészült legyen, mielőtt belépne az edzőterembe. Ez az új Blood and Guts formula egyesíti az összes szükséges összetevőt, hogy jó hangulatba kerüljön és segítse mentálisan és fiziológiailag az intenzív edzéshez. Minden összetevőt aprólékosan választottak ki, hogy a termék ne tartalmazzon káros anyagokat és csak a lehető legerősebb összetevők legyenek benne, persze a megfelelő dózisban.

A citrullin-malát nem esszenciális aminosav. Általában ritka az emberek napi étrendjében, bár nagyon fontos szerepet játszik számos biológiai folyamatban, ezért található meg a Blood and Guts termékekben is.

Back To Top