Webáruház

Caterpillar okostelefon ütésálló kivitelben

Ütés- és vízálló

Minden megvan ebben a különleges készülékben amire szüksége lehet egy olyan személynek, aki nap mint nap kemény körülmények között végzi a munkáját. De a sportos életmód szerelmeseit is képes kiszolgálni a Caterpillar okostelefon.

Legtöbb esetben ezen tevékenységek között szenvednek különféle sérüléseket a mobilok, például a törött képernyő a leggyakoribb ezek közül. Elég csak leejteni vagy ráejteni valamit és már el is repedt, hiszen ez a telefon legérzékenyebb része.

Arról nem is beszélve, hogy egyre jobban erőltetik a gyártók az üveg hátlapot is, ami nagyon jól néz ki, de hiába készül a legújabb Gorilla Glass-ből, az ütéseket nem állja, inkább csak karcolhatatlan egy bizonyos fokig. Arról nem is beszélve, hogy igazi ujjlenyomat mágnes, ami sokat ront a kinézetén a telefonnak.

A Caterpillar okostelefon ezzel ellentétben robosztus kivitelezést kapott, erős hardveres felszereltséget és több olyan plusz funkciót is, amelyek még hasznosabbá teszik bizonyos munkaterületeken. A hőérzékelővel felszerelt kamera például kifejezetten egyedivé teszi a Caterpillar okostelefont.

Back To Top