Szolgáltatás

Céges ajándék személyre szabottan

Céges ajándék

A marketinges szakemberek jól tudják, hogy nem könnyű megtalálni a tökéletes reklámajándékot. Ennek ellenére, a próbálkozással nem szabad felhagyni! A reklamajandek.eu weboldalon olvasható egy érdekes cikk a céges ajándék kiválasztásáról.

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy vajon hasznos vagy inkább kreatív tárgyakat válasszanak? A tapasztalatok szerint, érdemes inkább a praktikusabb termékek mellett dönteni, mivel ezek tovább maradnak használatban.

Bár a mókás tárgyak mosolyt csalnak az arcokra, néhány hét múlva általában a fiók mélyén végzik. Ez előnytelen a céges ajándék esetében, hiszen meg kell térülnie az elkészítésére fordított összegnek. A szakemberek szerint az a legjobb, ha személyre szabottan történik a meglepetések beszerzése.

Szegmentálni kell a vevőkört és el kell gondolkodni azon, hogy vajon melyik csoportnak milyen vágyai lehetnek. A gyerekek kaphatnak labdát, a tinédzserek pendrive-ot, a hölgyek táskát, az urak pedig egy elemlámpát. Az a lényeg, hogy a céges ajándék minél tovább legyen használatban.

Back To Top