Webáruház

Cégünket megtalálja Budapesten, konténer rendelés esetén

Konténer rendelés egyszerűen
Konténer rendelés egyszerűen

Lakóházak, épületek bontásakor nagyon fontos, hogy a bontott anyagok a megfelelő helyre kerüljenek, mivel hulladéknak minősülnek. Cégünk bontott anyagok elszállításával foglalkozik. Megtalál minket Budapesten, konténer rendelés esetén telefonon is szívesen segítünk, bármilyen kérdés kapcsán.

Jelenleg a fővárosban és egyes Pest megyei városokban lehetséges a konténer rendelés. Keressen minket bátran, mielőtt a bontáshoz kezdenek, mert nagyon szigorú törvényi előírások vonatkoznak az így keletkezett hulladékok elszállításra!

Budapesten, konténer rendelés előtt pontosítsa velünk az elszállítani kívánt anyagok összetételét, mennyiségét, térfogatát, hogy megfelelő mennyiségű fuvart tudjunk biztosítani hozzá!

Szükség esetén a telekre is be tudjuk tenni, ha a bejárat szélessége minimum 2,8 méter, magassága pedig 3,5 méter. Budapesten, konténer rendelés után a megbeszélt időpontban és helyen elhelyezzük a konténert, ha pedig megtelt, kollégánk elszállítja a helyszínről és rögtön pótolja egy üressel, így nem szakítjuk meg a munkafolyamatot.

Back To Top