Minőségi kilincsek
Webáruház

Célszerű a jó minőségű kilincs megvétele

Egy ház külalakját nagyban meghatározza a nyílászárók formája és a színe. A jó minőségű ablakok és ajtók kiválasztása elengedhetetlen tevékenység a finiszálás alkalmával. Egy ház felépítésénél, már az első pillanatokban gondolni kell a napfényes részek kialakítására, amelyek méretes felületű ablakok behelyezésével valósíthatóak meg.

Elengedhetetlen a kitűnő minőségű zárszerkezet és a kilincs kiválasztása. Az ablakok és ajtók legfontosabb kiegészítője a kilincs, ami megfelelő használat és karbantartás mellett, hosszú időn át ellátja a szerepét.

A nyitókar készülhet többféle tartós anyagból, mint például réz, vas, rozsdamentes acél. Lehetnek fényesek vagy matt felületűek, színükben eltérő darabok érhetőek el, amelyeknek kiválasztása a megrendelőre van bízva.

Az ügyfél válogathat az egyszerű és a rozettás termékek közül. A rézből készült kilincs általában a szokásosnál erősebb és vastagabb lakkozást kap, hogy jobban ellenálljon a kopásnak és az időjárási viszonyoknak. A kilincs árát meghatározza a formája, a színe és az alapanyaga.

Back To Top