Szolgáltatás

Ciklusbarát krém a termékenység támogatására

Ciklusbarát krém

A rendszertelen menstruáció nemcsak azért kellemetlen, mert az ember nem tudja, hogy mikor fog vagy mikor kellene megjönnie, hanem azt is jelzi, hogy a hormonháztartásban valami nincs rendjén. Ilyenkor laborvizsgálatokra, nőgyógyászhoz kezd járni, de érdemi változást legfeljebb fogamzásgátlóval érhet el. Ez rendszerezi a menstruációt, de nem ösztönzi a termékenységet, amire ciklusbarát krém felelne meg a leginkább. Ezt az újfajta módját a hormonháztartás kiegyensúlyozásának nem sokan ismerik, pedig magyar és természetes alapanyagokat felhasználó termékről van szó.

Azok, akik nem akarnak belebonyolódni a részletekben, csupán annyit kell megértsenek, hogy a krém a bőrön át felszívódva fejti ki az áldásos hatását a női ciklusra. Ezáltal rendszerezetté válik, illetve a termékenységet is képes támogatni. Akik többet szeretnének megtudni a ciklusbarát krém működési mechanizmusáról, azoknak szóljanak a következők! Ennek a természetes alapanyagokból készült krémnek a fő hatóanyaga a fitoprogeszteron, ami egyfajta női hormon és leginkább a ciklus második szakaszában termelődik.

A bőrre való felvitel után a ciklusbarát krém felszívódik és egy része eljut a véráramba, tehát a progeszteront eljuttatja a szervezet belsejébe. Ennek a hormonnak a jelenléte részben elnyomja az ösztrogént, ami nem szerencsés ha túlsúlyban van, amikor egy magzat szeretne megtapadni a méhfalon. A progeszteron segít vérdússá tenni a méhfalat, így megfelelő helyet biztosít számára.

A ciklusbarát krém adagolása egyéntől függ, hiszen más és más az ösztrogén-progeszteron arány a különböző embereknél. Ha fokozni szeretné a ciklusbarát krém hatását, akkor alkalmazza együtt a ciklusbarát étrend kiegészítővel, ami belsőleg képes ösztönözni a szervezetet. Ha a gyermekvállalás a célja a kúrának, akkor a Wisetree Naturals „Babaváró mini csomaggal” kedveskedik Önnek, amiben megtalálható egy 100 ml-s ciklusbarát krém és egy rózsagyökér komplex étrend kiegészítő. Ha menstruációs gondokkal küzd, akkor a „Problémás ciklus mini csomagot” válassza.

Back To Top