Cintia ágykeret
Vásárlás

Cintia ágykeret remek kiegészítőkkel

Cintia ágykeret
Cintia ágykeret

Nagyon fontos, hogy a hálószobánk berendezése, különösen az ágy, megfelelő komfortot biztosítson számunkra, mert ellenkező esetben egyszerűen nem tudjuk rendesen kipihenni magunkat. Ennek aztán hamar megjelennek a negatív hatásai. Azonban a minőségi Cintia ágykeret a hozzávaló matraccal biztosítja a teljes kényelmet, a nyugodt alvást, pihenést.

Több színben vehető meg ez a termék a butornap.hu webáruházból, ráadásul igazán korrekt áron. A Cintia ágykeret magassága 88, a szélessége 189, a hosszúsága 208, a fekvőmagassága pedig 51 cm. Az üzletből választhatóak azonos színű és árnyalatú kiegészítők is, tehát úgy a matrac, mint az ágyneműtartó beszerezhető innen.

A bolt tulajdonosai azzal is kedveskednek a vásárlóiknak, hogy az új ágyhoz választott kiegészítőket díjmentesen szállítják házhoz. Minden esetben lapra szerelten, 180×200 cm ágyráccsal csomagolva kerül kiszállításra a Cintia ágykeret. Nagyon jók a feltételek, ezért ne habozzon sokáig, ha új franciaágyat szeretne, hanem vegye fel a kapcsolatot mihamarabb a céggel!

Back To Top