cognac
Vásárlás

Cognac a kedves vendégeknek

Sok családi, baráti esemény zajlik egy évben, amikor a házigazda minden finomsággal ellátja a vendégeit. Ilyen alkalmakkor nem hiányozhat az asztalról a francia eredetvédett, tölgyfahordóban érlelt borpárlat, a cognac sem. Természetesen, a hétköznapokban szintén lehet belőle fogyasztani egy-két kupicával, mert ebben a mennyiségben még az egészségnek is jót tesz.

Sokféle, különböző gyártóktól való cognac rendelhető a diszkontital.hu webáruházból. A különféle kiszerelések lehetővé teszik, hogy mindenki annyit vásároljon, amennyire szüksége van. Ha egy kedves ismerőst vagy rokont szeretnénk meglepni ízletes itókával, akkor célszerű a csomagolásban kapható variációk közül választani.

Exkluzív díszdobozban rendelhető meg a készletből például a Courvoisier L´Essence 0,7 l-es, 42,0%-os alkoholtartalommal bíró konyak. Nem a legolcsóbb változat, de valódi örömet szerezhetünk vele annak a személynek, akinek ajándékozzuk. A webshop termékpalettáján nagyon sokféle cognac felsorakozik, valódi különlegességek is.

Back To Top