Szolgáltatás

Csapatépítés – sablonok nélkül

Csapatépítési módszerek
Csapatépítési módszerek

A cégvezetés leköti minden percedet, és nincs időd mással foglalkozni? Néha azt érzed, hogy az alkalmazottaid helyett is te dolgozol? Ha nem veszed komolyan, hogy a Te cégedben is fontos a csapatépítés, akkor ez nem is fog változni. Hogyan vedd körül magad olyan munkatársakkal, akik hosszú távon is motiváltak, és nem csak a munkaidő végét várják?

A cégvezetést sehol sem tanítják, de piszkosul hatékony lehetsz, ha tapasztalatot cserélsz a hasonló cipőben járókkal. Piroska Gyula tréningjein megtudhatod, hogy hogyan veheted könnyedén a kezedben a munkatársak irányítását, már csak ezért is érdemes megismerkedni cégvezetési tanácsaival. Minden problémára,így a munkatársak motiválására, a csapatépítésre is van megoldása.

A Piroska Gyula tréningeken vendég előadókkal is találkozhatsz, akik megosztják Veled a tapasztalataikat. Egy aranyat érő módszer visszaadhatja neked is azt a lendületet, ami az évek során talán megkopott.

Piroska Gyula szembesít a cégvezetésnek az árnyoldalával, de szerencsére mindig kínál megoldásokat is. Az alkalmazottak kezelésétől a marketing stratégia kialakításáig számos terülten szerezhetsz tőle hasznos tanácsokat. Ha szeretnél új lendületet venni a cégvezetésben, akkor ismerkedj meg vele akárcsak honlapján keresztül is.

Back To Top