Webáruház

Dózer tesztelés sorban állás nélkül

Dózer

Az ebszkiallitas.hu weboldalon Ön is láthatja, hogy mikor kezdődik a következő kiállítás, amin újfajta munkagépeket ismerhet meg. A buldózer vagy rövidebb nevén a dózer, igazából a talajrétegek kotrására és odébb tolására használható. A homlokrakodóval szemben, a buldózer nemcsak kotrásra képes.

A speciális gép elsősorban ipari létesítmények építése során jöhet jól, amikor nagyobb mennyiségű, több tonnányi földdel kell dolgozni. Az egyszerűen működtethető gép arra szolgál, hogy az alapot elkészíthessék a szakemberek rövid idő alatt. Szerencsére a lapátok szélessége, nagysága változtatható. Így, ha nagyobb mennyiségű földet kell elhordani, akkor érdemesebb a szélesebb lapátot választani.

Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a dózer elején található homorú felületű tolólap vágóéllel van ellátva. Így, amikor a gép használatba kerül, akkor fontos, hogy senki se álljon az eszköz előtt, mivel könnyedén baj történhet. A dózer tesztelés az ÉBSZ kiállításon mindenkinek elérhető, aki rendelkezik megfelelő jogosítvánnyal és elég bátorságot érez magában, hogy kipróbálja az újabb fejlesztésű gépeket.

A dózer évtizedek óta megállja a helyét az építőiparban, ráadásul ez számít az egyik legnépszerűbb berendezésnek is. Az alapja egy lánctalpas traktor, amin megtalálható egy kezelőfülke. A kezelőfülkében találhatóak a különféle karok és gombok, amelyek segítségével működtethető a dózer. Szerencsére a tököli kiállításon sorban állás nélkül próbálhatja ki akkor, ha időben jelentkezik a géptesztelési lehetőségre az ebszkiallitas.hu weboldalon. Az időpontok vészesen fogynak, így ne habozzon túl sokáig!

Back To Top