Szolgáltatás

Egy mobil flotta mindig jó választás

Mobil flotta

A telekommunikációs cégek igyekeznek minél nagyobb előfizetői tábort megnyerni és ezért számos kedvezményt is hajlandóak adni. Ilyen például a mobil flotta csomag, amely egy előfizető nagyszámú SIM kártya vásárlása esetén igényelhető. Így kedvezményes percdíjakban részesül, illetve egyéb előnyöket is élvezhet.

A mobil flotta tagok egymással ingyen beszélhetnek és küldhetnek üzeneteket. Mára már sikerült elérni azt, hogy a kedvezményes mobil flottaszolgáltatás nem sak a multinacionális cégek vagy nagyobb társaságok kiváltsága. A jelenlegi állás szerint, bárki lehet valamely mobil flotta tagja, és így élvezheti az adott csoportra vonatkozó kedvezményeket.

A mobilflottacentrum.hu oldalán megtalál minden információt erre vonatkozóan, és akár Ön is beléphet egy ilyen kedvezményes flottába. A cél a telefonszámlák drasztikus csökkentése az ingyenes vagy kedvezményes telefonálási lehetőségek kihasználásával. Keresse honlapunkat és kérjen ajánlatot a megadott kérdések megválaszolása alapján! Kollégáink állnak rendelkezésre.

Back To Top