roller gyerekeknek
Webáruház

Egyedi, színes roller gyerekeknek

roller gyerekeknek
Roller gyerekeknek

A felhőtlen játék öröme a legtöbb kisgyermeknek feltöltődés, szabadság. Ha imádnak a szabadban játszani, egy aranyos roller gyerekeknek kitűnő vétel lehet, hiszen 2 vagy 3 keréken gurulva élvezetesebb a játék.

Így, ha a kicsi már elmúlt 3 éves, nyugodtan elgondolkodhat rajta a szülő, hogy a következő beszerzendő eszköz egy ilyen jármű lesz. Ez egy hosszú távú befektetés lehet a szórakozásba és a gyermek egyensúlyérzékének fejlesztésébe.

A globhome.hu weboldalon megannyi egyedi modell beszerezhető, amelyek többsége rendelkezik kormány alatti kosárral, amibe a gyerkőc apróságokat tehet. Ezen kívül, a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, többek között csúszásmentes bevonatú a lábtartója. További előnye, hogy a motorikus képességeket is fejleszti a használata és jó hatással van az izomfejlődésre is.

Egyes típusok első kereke világít, ami még egyedibbé teszi, ráadásul hasznos funkció is. Egy roller gyerekeknek csak jó választás lehet, a Globhome oldalán pedig pillanatok alatt megrendelhető.

Back To Top