Webáruház

Egyszerű és gyors a függöny rendelés

sötétítő függöny
Sötétítő függöny

Vannak olyan függönyök, amelyek kiváló módon tudják szabályozni a fényt. A sötétítő függöny nyáron sokkal elviselhetőbbé teszi ezt a sokszor nagyon meleg és fényben gazdag időszakot. Persze ez nem csupán egy praktikus, hanem esztétikus tartozék is kell legyen.

Miért? Mert a jól megválasztott eszköz remekül mutathat a nappaliban vagy vendégszobában, illetve keretet ad az ablaknak, függönynek. Ezáltal pedig hangulatossá, barátságossá varázsolja az otthont. Annak érdekében, hogy a sötétítő függöny remekül szolgáljon, fontos a megfelelő anyag, stílus, méret és szín kiválasztása.

Sokszor persze nehéz dönteni, mert egyszerre sok mindenhez kell passzoljon, akárcsak a szőnyeghez, bútorhoz, tapétához. Nagy kedvencek manapság azok a bizonyos blackout anyagból készültek, amelyek akár 100%-ig fényzárók lehetnek, még akkor is, ha világos színűek.

Ha sötétítésre van szükség, de nem teljes fényzárásra, tudni kell, hogy a sűrűbb szövésű és sötétebb színű textilek a legalkalmasabbak. Ha pedig egyszerű árnyékolásról van szó, akkor beválik a lazább szövésű sötétítő függöny is.

A termék megrendelése előtt nem szabad elfelejteni, hogy a sötétítő függöny egy dekorációs elem, ezért ennek dizájnban és színben is passzolnia kell a helyiség többi elemével. A függöny rendelés megköveteli ezeknek a szempontoknak az alapos megvizsgálását. Érdemes ekkor olyan kérdésekre választ adni, akárcsak, hogy milyen színű, mintájú függöny mutatna jól a lakásban?

A jól megválasztott drapéria minden kétséget kizáróan harmóniát visz a lakásba, ezért fontos megtervezni a szín és minta világot. Miként is járhat jól a vevő? Nos, ha vannak alapszínek a lakásban, de ezen kívül még több kiegészítő szín, érdemes az alapszíneket előtérbe helyezni, ugyanis ezek az időtállóbbak.

A függöny rendelés során persze az élénkebb színeket kedvelő személyek is jól járhatnak, ha sötétítő drapéria matériának erősebb színűt választanak. A függöny rendelés megoldható a Piramis szakáruház internetes oldalán, ahol nem csupán a kiváló színvonal csal mosolyt a vevők arcára, hanem a reális, alacsony árak is. Ezért megéri itt vásárolni.

Back To Top