AnyCast

AnyCast

Az utóbbi években nagyon modern televíziókészülékek láttak napvilágot, az úgynevezett okos tévék, amelyek azonban eléggé magas áron találhatóak meg az üzletek polcain. Mivel nem mindenki szánja rá ezt a nagyobb összeget, megjelent az AnyCast, amit csak be kell dugni a készülékbe, majd telefonnal vagy géppel rácsatlakozni, és máris kész az okos tévé.

Egyszerű dolog, ettől olyan nagyszerű. A mindentolcson.hu webáruház eladásra kínálja az AnyCast sticket, ráadásul igazán kedvező árért cserébe. Tehát akkor is élvezheti a családdal az okos tévé nyújtotta előnyöket, ha nem tud, vagy nem akar sok pénzt költeni erre. Ezt használva, szabadon lehet böngészni az interneten a televízión keresztül.

Lehetőség van az AnyCast segítségével a telefon, táblagép, laptop vagy PC képernyőjét megjeleníteni a tévén. Támogatja az Android, iOS, Windows és a MAC OS rendszereket is az AnyCast. Rendkívül egyszerű a használata, és spórolni lehet általa, ezért is tanácsos beszerezni. Ebben segít a vásárlóknak az említett webshop.

Print Friendly, PDF & Email