Vásárlás

Egyszerű használatú AnyCast

AnyCast
AnyCast

Az utóbbi években nagyon modern televíziókészülékek láttak napvilágot, az úgynevezett okos tévék, amelyek azonban eléggé magas áron találhatóak meg az üzletek polcain. Mivel nem mindenki szánja rá ezt a nagyobb összeget, megjelent az AnyCast, amit csak be kell dugni a készülékbe, majd telefonnal vagy géppel rácsatlakozni, és máris kész az okos tévé.

Egyszerű dolog, ettől olyan nagyszerű. A mindentolcson.hu webáruház eladásra kínálja az AnyCast sticket, ráadásul igazán kedvező árért cserébe. Tehát akkor is élvezheti a családdal az okos tévé nyújtotta előnyöket, ha nem tud, vagy nem akar sok pénzt költeni erre. Ezt használva, szabadon lehet böngészni az interneten a televízión keresztül.

Lehetőség van az AnyCast segítségével a telefon, táblagép, laptop vagy PC képernyőjét megjeleníteni a tévén. Támogatja az Android, iOS, Windows és a MAC OS rendszereket is az AnyCast. Rendkívül egyszerű a használata, és spórolni lehet általa, ezért is tanácsos beszerezni. Ebben segít a vásárlóknak az említett webshop.

Back To Top