irodakonténer
Egyéb

Elképesztően sokoldalú irodakonténer

Minden szabadtéri eseményen, munkaterületen kell lennie egy főhadiszállásnak, ahol zavartalanul folyhat az ügyintézés. Az irodakonténer mobilis kivitelének köszönhetően kedvezőnek számít ebből a szempontból, mivel ideiglenesen bárhová kihelyezhető.

Viszont állandó építményként is megállja a helyét, hiszen erős fémszerkezettel rendelkezik, ami ellenáll az időjárásnak és a különféle fizikai behatásoknak. Minőségi nyílászárókkal és épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik.

Ennek köszönhetően az irodakonténer maximális kényelmet garantál a benne dolgozóknak. Tetszés szerint alakítható, ezért akár óvodának vagy iskolának is maximálisan megfelel. Az irodakonténerekkel növelhető a már meglévő intézmények kapacitása, mindez pedig költséghatékonyan kivitelezhető.

Nem kell új építkezésekbe beruházni, csupán ki kell helyezni az igények szerint kialakított irodakonténereket, amit ezt követően rövid időn belül igénybe lehet venni. A GST csapata kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a moduláris konténerek kivitelezése terén.

Back To Top