légtisztító ár
Vásárlás

Érdeklődjön a légtisztító árakról és akciókról!

légtisztító ár
Légtisztító ár

Napjainkban a levegő tisztítására tervezett eszközök gyártói nedvesség szabályozóval ellátott egységeket is gyártanak. Az ilyen készülékek teljesítménye befolyásolja a légtisztító ár volumenét, a produktivitását és az energiafogyasztását. Ezeket a helyiségek levegőjének párásítására és tisztítására is alkalmazzák, valamint víztartállyal vannak felszerelve.

Néhány modell beépített időzítővel rendelkezik, a működési időt ilyenkor Ön határozhatja meg. Egyes típusok olyan kényelmes funkciókat is felmutatnak, mint a szűrőcsere jelző. A légtisztító ár abban az esetben is magasabb, ha a felszerelésbe kiegészítő tisztító rendszerek is vannak telepítve. Ilyen például az ionizáló, ami semlegesíti a toxinokat és szagtalanítja a helyiséget.

A nanotechnológiás berendezések ezüst ionokkal telítik a levegőt és kellemes mikroklímát hoznak létre. Az ilyen eszközök szűrőjét nem kell cserélni. Amennyiben a fotokatalitikus tisztítás is az opciók között van, az szintén kihat a légtisztító ár nagyságára. Ennek során lebomlanak azok a baktériumok, amelyeket a HEPA csapda elfog.

Back To Top