Webáruház

Erre figyeljünk a biztonsági redőnyök vásárlásakor!

biztonsági redőny
Biztonsági redőny

Nem árt tisztázni, hogy a különböző árfekvésű redőnyök milyen minőségű és milyen funkciókkal ellátott termékek. A redőnyök között megtalálhatunk alacsony, közepes, magas és prémiumminőségű modelleket. Amennyiben a biztonsági redőny alacsony áron van értékesítve, akkor műanyag modellel van dolgunk.

Ha közepes, akkor kicsit erősebb szerkezetű anyagból készült, ha pedig magas, akkor igen erős szerkezetű alumínium, ami UV szűrűvel és hőszigeteléssel is rendelkezhet. A prémium biztonsági redőny modern alapanyagokból van legyártva, ami véd a betörők ellen és esztétikus a megjelenése.

Az alumínium redőnynek van a legjobb ár-érték aránya, mert biztosítja a biztonságtechnikai elvárásokat és többféle egészségügyi, meg életvitelt megkönnyítő funkciókkal is rendelkeznek. A biztonsági redőny extra tulajdonságait rendszerint a gyártó határozza meg. Ezért fontos, hogy minden apró részletet olvassunk el a kiszemelt darabról. Vásárlás előtt mindig tájékozódjon a jelenleg kapható modellekről, a választható extra kényelmi és biztonsági funkcióiról!

Back To Top