Szolgáltatás

Esszenciális aminosavak az energia növeléséhez

esszenciális aminosavak
Esszenciális aminosavak

Amikor a test megerőltetés alatt áll, akkor az energiaszint csökken. A hivatásos sportolóknál és a rendszeresen edző személyeknél nagyon fontos, hogy az energiaszint megmaradjon, hiszen az edzések során valamiből „táplálkoznia” kell az izomnak. Az esszenciális aminosavak egyike a ketosav, ami a glutamát dezaminálása során keletkezik.

Részt vesz az emberi sejtek energia-termelő biokémiai folyamataiban, ezért ketosav tartalmú kapszulát mindenképp érdemes fogyasztani az erőltetett edzések mellett. Online boltunk számos minőségi étrend kiegészítő forgalmazásával foglalkozik és ezek között az esszenciális aminosavak is megtalálhatóak.

Ezen felül széles termékkínálat várja a vásárlókat a kreatinokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjékben vagy glutaminokban gazdag formulákból. Az általunk biztosított esszenciális aminosavak garantáltan segíteni fognak az energiaszínt megnövelésében, hogy az edzés során legyen mivel dolgoznia a testnek. Megtalál minket Győrött is, méghozzá két boltban! Térjen be hozzánk bármikor!

Back To Top