cross trekking
Webáruház

Ezért annyira jó a cross trekking

Cross trekking
Cross trekking

Manapság számtalan bicikli közül lehet válogatni az áruházakban és online shopokban. Azonban sokaknak csakis a cross trekking bringa kell, ami természetesen méltán nagy kedvenc. Miért is szeretik ezt sokan? Nos, ez a bicaj a megszokott túra kerékpároknak, vagyis a sima trekking modelleknek egy dinamikusabb, továbbfejlesztett változata.

A cross trekking túrázáskor azért válik be, mert ez több elvárásnak képes egyszerre megfelelni. Mindez azt jelenti, hogy a kétkerekűre épp úgy lehet számítani aszfalton és betonon, akárcsak erdős, köves, földes terepen. A cross trekking a könnyű szerkezetének hála, a műúton, városban és országúton, illetve földúton is kifogástalanul alkalmazható.

A bicaj a könnyűségét az általában alumíniumból készült vázszerkezetén kívül annak köszönheti, hogy szinte az összes feleslegesnek mondható tartozék lekerült róla. Gondolni kell itt a sárvédőre, kitámasztóra vagy épp a csomagtartóra. A cross trekking ezért is jó vadabb terepen, ahol ugye minden kis súly sokat számít. Ez megvehető a hazai speedbike.hu boltban, ahol az árak is igencsak kedvezőek.

Back To Top