alumínium pergola
Vásárlás

Ezért éri meg alumíniumból készült pergolát választani

alumínium pergola
Alumínium pergola

Egy lakás feladata, hogy megfelelő kényelmet biztosítson minden benne élő személynek. Az igények szerint történő kialakítás elég komplex feladat lehet, ugyanis mindenkinek más elvárásai vannak az otthonával kapcsolatban. A nyári időszak előtt gyakran gondolkodnak el azon a gazdák, hogy jó lenne kialakítani egy kellemes kiülőt, ahol élvezni lehet a jó idő minden előnyét. Egy alumínium pergola jóval tartósabb tud lenni a fából készült szerkezetekhez képest.

A pergola régóta használt elem, amit már a rómaiak is alkalmaztak a birtokaik szebbé tételére. Meghatározás szempontjából annyit tesz, hogy egy nyitott, kerti lugas. Ezt eredetileg fából készítették és növényekkel futtatták be. Vidéki területeken a szőlőlugasok pontosan ezt a szerepet töltik be, bár ott a támszerkezet a legtöbbször inkább fémből készült. A modern kialakítású pergola már nem mindig hasonlít az eredeti kivitelekre. Ezeket gyakran a lakás mellé állítják fel és a célja, hogy kiváló körülményeket biztosítson és teraszárnyékolóként funkcionáljon.

Általában szezonálisan használják ki az előnyeit és a téli időszakban elbontásra kerül, de ez sok esetben elmarad és egész évben ellátja a feladatát a pergola. Ebből a szempontból sokkal előnyösebb a masszív alumínium kivitel, amelyik remekül ellenáll a természeti erőhatásoknak. A fém tartószerkezetekben nem tesz kárt az erős napsugárzás, a viharos szél, eső, de még a fagy sem. A terheléseket remekül viseli. Típustól függően, még beépített ereszcsatorna is biztosított, ami tovább fokozza a kényelmét.

A Palram Sierra alumínium pergola kialakítása 2 személynek egyetlen napi munkát jelent. A karbantartástól mentes, horganyzott acélelemekkel megerősített alumínium keret nagyon erőteljes kisugárzással rendelkezik. Nem rozsdásodik és még a moha sem tapad meg rajta. Az állítható elemeknek hála, pontosan a terasz méreteihez igazítható és így azt teljesen lefedi, védelmet biztosítva. Kiváló befektetés, ami sok éven keresztül rendíthetetlenül kiszolgálja az elvárásokat. A profibarkacs.hu weboldalon megismerhető több kivitel és igényhez mérten választható ki az ideális típus.

Back To Top